3 – Julebrev til os der er selvmordskandidater

Du er så meget mere end dine forældre. Du er ikke kun deres barn, du sensationel, millioner af mennesker har samlet deres gener for at blive til dig. Dine forældre er ikke andet end det pakkebud der afleverede dig på planetens dørtrin.

Sandheden er, at du er summen af 1 million menneskers glæder, håndværk, kærlighed, studier, hårdt arbejde, medgang og modgang.

1 million mennesker har ofret deres liv for at skabe dig.
Du er en sensation.
De levede for at du kunne blive født.

Nå, lad os køre julen igennem først, fordi det har jeg lyst til, og dette her et julebrev. Hvis du er som de fleste af os selvmordskandidater, så har du det måske svært med julen. Det har jeg haft, i hvert fald.

Så det er jul, den nordiske lysfest. Ham Jesus-fyren blev født i foråret på en mark (og han var sød nok og en fucking pestillens for tåberne på den tid), men julen derimod, det er vikingernes fest.

På den 21. december er lyset svagest, 3 dage senere kan man med det blotte øje se, at mørket bliver mindre og sommersolen er på vej.

Det er derfor vi fejrer jul 24. december. Lyset kommer tilbage!

Planetens hjul er på det højeste og vi drejer ind i varmen og lyset igen.

Måske du også fejrer Jesus til jul, men hold op med det pjank og vent til hans fødselsdag i foråret. Det må du selvfølgelig selvom, det er bare et godt råd.

Fordi selvmord bygger på en misforståelse. Du er ikke alene. Hver dag skal du fjerne misforståelser fra dine tanker.

En anden misforståelse er generelt, at vi tager det for tungt med hvem der var vores forældre. Ja, to mennesker skabte dig. Æg og sædcelle. Men de to mennesker blev skabt af to andre, dine bedsteforældre, og de blev hver især skabt af to andre, oldeforældre, og så videre.

Går vi bare 300 år tilbage i din slægt, så vil der være 1.000 mennesker som elsker, arbejder, græder og griner og skaber et barn, som møder et andet barn som voksen, og de får et barn, og det barn får et barn. Hver gang der er gået 30 år kommer der en ny generation.

Du er den sidste i dén linje. Du er skabt af generationer, faktisk flere end 1.000.000 mennesker. De levede for at du kunne blive skabt. Wauw!

Det viser sig at din slægt kan spores tilbage tusindvis af år. Hvis du kigger 600 år tilbage, 20 generationer, så vil du se 1 million mennesker står op om morgenen, kigger på lyset udenfor hytten, gaber og strækker sig.

Måske går de udenfor og pløjer en mark i Vestjylland, eller tager på togt til England, eller plukker vindruer i Sydtyskland.

Der er en million af dem.

Dette er dine forfædre. 1 million mennesker som har knoklet i fællesskab med at lære alt muligt om kærlighed, tænkning og handling for at give det hele videre til dig.

Det fede er, at du kan se bort fra dine forældre – selv om de måske er søde nok.

Når vi har længes efter at dræbe os selv, har vi det for det meste skidt med vores forældre. Sådan er det. Vi føler os alene, uelskede, forladte. Uden håb, uden fællesskab.

Så se bort fra dine forældre, hvis du er selvmordstruet denne jul.

Dine forældre var kun det sidste led i den million mennesker der skabte dig. De var pakkebuddet. Du er summen af 1 million mennesker, og dine forældre var kun to af dem.
Det er da meget godt at vide, er det ikke?

Det her betyder også at du er i familie med alle de mennesker, der har samme hudfarve som dig.

Den familie dine forfædre skabte, og som du er en del af, den er meget stor.

Alle du møder med din hudfarve, de har samme forfædre som du har, hvis man kigger langt tilbage i historien. Cirka 1200 år tilbage havde vi alle den samme bedstemor. Vi er brødre og søskende, os der har den samme hudfarve.

Hvis du er hvid, så er du efterkommer af Karl den Store, også kaldet Charlemagne, Charles the Great, Karl der Große, Carlo. Han var frankernes konge og herskede over det meste af Europa.

Jeg ved ikke om han var en god fyr, men han fik mange børn, og de fik mange børn, og de fik børn, og du er en af hans efterkommere.

Hvis du har en anden hudfarve, så tjek det ud på nettet hvor du kommer fra. Et sted i Afrika, Asien, Grønland, Rusland. Andre steder i verden har der også stået en million mennesker og aftalt at skabe netop dig.

Glædelig jul 🙂
Du er så meget mere end dine forældre.

A. Happy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *